Content voor Ingelogde Gebruikers

3MMC Verbod

  • 3MMC

Het is sinds 27 Oktober verboden om designerdrug 3MMC te produceren, verhandelen en te bezitten. De drug is op lijst II van de Opiumwet gezet. Ze zijn ook bezig met andere wetten. Die stoffen zouden moeten verbieden die de ontwikkeling van opvolgers tegengaan.

Het ministerie wil dat mensen stoppen met het gebruik van designerdrugs. Omdat er gezondheidsrisico’s aan verbonden zijn, zoals hartritmestoornissen, een verhoogde bloeddruk of rusteloosheid. Ook is de kans op verslaving hoog. Aldus het ministerie.

Steeds meer mensen onderzochten 3MMC. De reden hiervoor was omdat de na-effecten van deze research chemical als minder vervelend ervaren worden dan bij bijvoorbeeld Coke of XTC. 3MMC is een synthetische stof en wordt vaak de opvolger van 4MMC genoemd. Er is nog weinig informatie bekend over de effecten op de lange termijn.

Critici waarschuwden al dat met het verbod op 3MMC research producenten weer met een nieuwe designerdrug op de markt komen. Die in de samenstelling iets zou verschillen van het welbekende 3MMC. En dat klopt inderdaad, je kunt het hier kopen. Research altijd verantwoord.

Het wetsvoorstel van het kabinet moet nog naar de Raad van State, die nog advies moet geven. Hierna moet het nog door de Eerste & Tweede kamer heen. Het ministerie hoopt dat volgend jaar de nieuwe wet kan worden ingevoerd. 3MMC kopen kan helaas niet meer. Koop daarom het alternatief: 3CMC!

Scroll naar boven
VERBOD 3CMC & SNOW

20% korting
20% extra bovenop jouw bestelling op 3cmc & snow!

Code -> GASGEVEN
SHOP NU!
close-link