Content voor Ingelogde Gebruikers

3MMC kopen? Dat kan helaas niet meer!

3MMC kopen kan helaas niet meer. Koop daarom het alternatief: 3CMC! Wie 3MMC – of miauw – neemt, voelt zich euforisch, opgewekt en energiek. Omdat de stof stimulerend werkt, wordt het vooral in de uitgaansscene gebruikt. Maar 3MMC is alleen voor onderzoeksdoeleinden en niet geschikt voor menselijke consumptie. Sterrenstofkopen.nl biedt 3MMC aan in capsules en poeder- en kristalvorm.

Steeds meer mensen onderzoeken 3MMC. De reden hiervoor is dat de na-effecten van deze research chemical als minder vervelend ervaren worden dan bij bijvoorbeeld XTC.

Wat is 3MMC?

3MMC is een synthetische stof en wordt vaak de opvolger van 4MMC genoemd. 4MMC is een bekende partydrug waardoor gebruikers zich euforisch, opgewekt en energiek voelen. Deze stof is verboden. 3MMC echter niet, maar is wel verwant aan 4MMC en geeft vergelijkbare gevoelens.

Onze bestsellers

3MMC kopen? Dat kan helaas niet meer! Koop daarom het alternatief: 3CMC! Gebruik de openingsactie van Sterrenstofkopen.nl. Alleen nu 10 gram voor 70 euro inclusief vacuüm gesealde bag, veilige verzending en Track & Trace.

3MMC als research chemical

3MMC heet voluit 3-methylmethcathinone en behoort tot de groep cathinones. Deze naam komt van de alkaloïde cathinon. Dit is het werkzame bestanddeel van de khat-plant. Deze plant levert de natuurlijke drug khat – of qat – die qua moleculaire structuur op speed lijkt.

Hoewel khat al eeuwenlang wordt gebruikt, is er bij de synthetische vorm (3MMC) nog weinig bekend over de effecten op de lange termijn.

3MMC wetgeving

3MMC staat niet op de Opiumlijst en valt daarom onder de Warenwet. Dit betekent dat het niet voor menselijke consumptie verkocht mag worden, maar wel voor onderzoeksdoeleinden. De wettelijke status van de stof heeft echter niets te maken met de risico’s van een middel. 3MMC blijft een research chemical waar weinig over bekend is.

Vormen van 3MMC

Als je 3MMC wilde kopen, kon je kiezen uit drie vormen: 3MMC capsules, 3MMC kristal en 3MMC poeder. Wij hebben deze nog steeds beschikbaar voor ons alternatief.

3MMC capsules

3MMC poeder verwerkt en afgewogen in capsules.

3MMC kristal

Grote 3MMC brokken die bij productie van de stof bovenaan komen te liggen. Vaak koopt men kristal om er vervolgens zelf poeder van te maken.

3MMC poeder

3MMC poeder is een fijn gedrukt 3MMC kristal.

3MMC gebruik

Meestal wordt 3MMC geslikt door de stof in een capsule of vloeitje te doen. De effecten van 3MMC komen sneller als je het opsnuift, maar duren tegelijkertijd ook korter. Het opsnuiven kan wel heel pijnlijk zijn en kan zelfs blijvende schade aan de neus brengen.

Research chemicals zijn niet gevaarlijk als er op verantwoordelijke wijze mee wordt omgegaan. De research chemicals van Sterrenstofkopen.nl worden geleverd met duidelijke instructies en bijsluiters.

Hoe lang werkt 3MMC?

3MMC slikken

 • Werkingstijd totaal: 4 – 6 uur
 • Beginnende effecten: na 10 tot 60 minuten
 • Piek effecten: 2 – 3 uur
 • Na-effecten: 3 – 6 uur

3MMC snuiven

 • Werkingstijd totaal: 2 – 3 uur
 • Beginnende effecten: na 1 – 10 minuten
 • Piek effecten: 1 – 2 uur
 • Na-effecten: 1 uur

Welke effecten geeft 3MMC?

Mensen die de research chemical 3MMC gebruiken, ervaren effecten die vergelijkbaar zijn van gecombineerde effecten van XTC, MDMA en cocaïne. Mensen krijgen energie, hebben zelfvertrouwen en voelen zich alsof ze de wereld aankunnen. Dit effect is het grootst als je 3MMC voor het eerst gebruikt. Maar het effect hangt ook af van:

 • De genomen hoeveelheid
 • Iemands grootte, gewicht en gezondheid
 • Of de persoon eraan gewend is
 • Of andere drugs rond dezelfde tijd worden ingenomen
 • De sterkte van de drug.

3MMC dosering

1,5 mg 3MMC per kilogram lichaamsgewicht is het meest optimaal. Voor een proefpersoon van 100 kilo komt de optimale dosis op ongeveer 150 milligram.

Welke effecten?

Welke effecten geeft 3MMC? Het verschilt per persoon, maar over het algemeen krijgen mensen energieke, euforische en empathische gevoelens. Mensen willen praten, voelen zich sociaal verbonden en angst speelt geen rol meer. Soms krijgen mensen zin in sex en is muziek luisteren fantastisch voor ze.

3MMC bijwerkingen

Naast de heerlijke gevoelens, kunnen gebruikers ook negatieve effecten van 3MMC ervaren. Angst, prikkelbaarheid, agressie en hallucinaties kunnen opspelen. Soms krijgen mensen last van paniekaanvallen die lang duren.

Ook kan de bloeddruk en hartslag verhoogd zijn. En ledematen kunnen verkleuren naar paars en/of groen. Door het slikken of snuiven van 3MMC gaat het hart namelijk een stuk sneller kloppen. Mocht het helemaal misgaan, is het ook een stuk lastiger om hen te reanimeren.

Daarnaast werkt 3MMC verslavend. Wie eenmaal 3MMC heeft gebruikt om een leuke avond te hebben, kan het idee krijgen dat avonden alleen maar leuk zijn met 3MMC. Dit is goed om te weten als je vatbaar bent voor verslavingen.

3MMC kopen

Waar kun je 3MMC dan kopen? Er zijn diverse webshops, winkels, smartshops waarbij je 3MMC kunt bestellen. Sterrenstofkopen.nl is een jong en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van Research Chemicals. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel en er wordt alleen gewerkt met lab geteste producten.

Zuiver en veilig

Sterrenstofkopen.nl werkt alleen met zorgvuldig labgeteste producten en bezit hier alle benodigde certificaten voor. Daardoor koop je hier gegarandeerd alleen 100% zuivere 3MMC.

Betrouwbaar, snel geleverd en voor een eerlijke prijs

Sterrenstofkopen.nl biedt een snelle levering voor een lage prijs. Wanneer de betaling voor 16:00 is ontvangen, wordt het product dezelfde dag verzonden. 3MMC van Sterrenstofkopen.nl wordt altijd discreet verzonden. De 3MMC webshop is tien uur per dag beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

3cmc poeder

3MMC ervaringen

Hoe bevalt onze 3MMC? Lees de reviews:

ERROR in Widgets for Trustpilot Reviews plugin

U moet uw bedrijf (trustpilot) verbinden!
 • https://researchchempro.nl/2019/12/3-MMC-wat-is-3-MMC-hetzelfde-als-4-MMC/
 • https://www.changingperspective.info/3-mmc/3-mmc-veelgestelde-vragen-f-a-q/
 • https://www.3-MMC-shop.nl/wat-is-3-mmc/
 • https://researchchempro.nl/2020/01/de-werking-van-3-MMC-of-3-mmc/
 • https://www.4fmp.net/3-mmc/
 • https://en.wikipedia.org/wiki/3-Methylmethcathinone

3MMC kopen?  Dat kan helaas niet meer! Koop daarom nu het alternatief 3CMC. Gebruik de openingsactie van Sterrenstofkopen.nl. Alleen nu 10 gram voor 70 euro inclusief gesealde bag, veilige verzending en track & trace code!

Scroll naar boven
NIEUWE KORTINGSACTIE

15% korting
20% extra bovenop jouw bestelling op 2mmc en 3cmc!

Code -> GASGEVEN
SHOP NU!
close-link