Content voor Ingelogde Gebruikers

3MMC is sinds 25 oktober 2021 in Nederland verboden. Om deze reden is het niet meer mogelijk om 3MMC bij ons te kopen in onze webshop. Kies daarom voor het 3mmc alternatief, 3cmc.

3cmc is qua werking hetzelfde als 3mmc. Het verschil zit hem in de molecuulstructuur. 3cmc heeft meer een crystal vorm. Het alternatief van 3mmc is in verschillende vormen bij ons te verkrijgen; crystal, poeder en capsules.

3CMC is het alternatief van 3MMC, maar wat is het?

3CMC is een synthetische stof en is de opvolger van het bekende 3MMC. 3MMC is vervolgens weer afgeleid van de bekende partydrug 4MMC. Gebruikers meldden dat ze zich euforisch, opgewekt en energiek voelen.

Onze 3CMC toppers, ter vervanging van 3MMC

Alternatief van 3MMC kopen? Dan koop je 3CMC! Pak de kortingsactie bij Sterrenstofkopen.nl! 10 gram 3CMC slechts 70 euro incl. veilige verzending in gesealde bag met Track & Trace!

3CMC research chemical

3CMC is een aftakking van het bekende 3MMC. Het behoort tot de cathonine groep. Deze molecuulgroep lijkt sterk op die van het eeuwenoude Khat. Khat is een stimulerende plant waarop gekauwd wordt. Gebruikers ervaren een stimulerend effect. Dit is de reden dat de naam MKAT of MCAT en uiteindelijk miauw is ontstaan.

3MMC alternatief research chemical

3MMC staat sinds oktober 2021 op de opiumlijst. Wel is er een alternatief voor 3MMC en dat is het nieuwe 3CMC. Dit staat nog niet op de opiumlijst en de effecten lijken sterk op elkaar. Het verschil zit hem voornamelijk in de structuur van het product. 3CMC lijkt meer op een kristal en 3MMC is meer poederachtig wit.

Gebruik van 3CMC, de vervanger van 3MMC

Vanwege de kristal-achtige structuur van de 3CMC is het voor gebruikers voor de hand liggend om de 3CMC fijn te malen tot poeder door middel van een aansteker of bankpas. Vervolgens wordt het dan gesnoven. De volgende vormen zijn mogelijk.

3CMC Kristal

3CMC in kristalvorm

3CMC poeder

3CMC in poedervorm. Dit zijn fijngemalen kristallen van 3CMC.

3CMC capsules

3CMC in capsule vorm. Dit is 3CMC in poedervorm, afgewogen in capsules.

Scroll naar boven
VERBOD 3CMC & SNOW

20% korting
20% extra bovenop jouw bestelling op 3cmc & snow!

Code -> GASGEVEN
SHOP NU!
close-link