Content voor Ingelogde Gebruikers

3CMC kopen? Dat kan bij Sterrenstofkopen.nl. Dit is het alternatief van 3MMC, want 3MMC is verboden en niet meer leverbaar. Wie 3CMC – of miauw – neemt, voelt zich euforisch, opgewekt en energiek. Omdat de stof stimulerend werkt, wordt het vooral in de uitgaansscene gebruikt. Maar 3CMC is niet geschikt voor menselijke consumptie en alleen voor onderzoeksdoeleinden bedoeld. Bij ons is 3CMC zowel verkrijgbaar in capsules, poeder- en kristalvorm.

Steeds meer mensen onderzoeken 3CMC. De reden hiervoor is dat de na-effecten van deze research chemical als minder vervelend ervaren worden dan bij bijvoorbeeld XTC.

3CMC kristal kopen

3CMC poeder kopen

3CMC capsules kopen

Wat is 3CMC?

3CMC is een synthetische stof en wordt vaak de opvolger van 4MMC genoemd. 4MMC is een bekende partydrug waardoor gebruikers zich euforisch, opgewekt en energiek voelen. Deze stof is verboden. 3-CMC echter niet, maar is wel verwant aan 4MMC en geeft vergelijkbare gevoelens.

3CMC kopen
Onze bestsellers

3MMC kopen? Dat kan helaas niet meer! Koop daarom het alternatief: 3CMC! Gebruik  kortingscode: gasgeven voor maximale korting. Inclusief gesealde bag, veilige verzending en track & trace code!

De beste 3CMC kopen? 3-CMC research chemical

3-CMC heet ook wel chloormethacathinon en behoort tot de groep cathinones. Deze naam komt van de alkaloïde cathinon. Dit is het werkzame bestanddeel van de khat-plant. Deze plant levert de natuurlijke drug khat – of qat – die qua moleculaire structuur op speed lijkt.

Hoewel khat al eeuwenlang wordt gebruikt, is er bij de synthetische vorm (3-CMC) nog weinig bekend over de effecten op de lange termijn.

3CMC kopen en wetgeving

3MMC is verboden, maar 3CMC daarentegen staat niet op de Opiumlijst en valt daarom onder de Warenwet. Dit betekent dat het niet voor menselijke consumptie verkocht mag worden, maar wel voor onderzoeksdoeleinden. De wettelijke status van de stof heeft echter niets te maken met de risico’s van een middel. 3CMC blijft een research chemical waar weinig over bekend is.

Vormen van 3CMC kopen

Als je 3-CMC wilt kopen, kun je kiezen uit drie vormen: 3-CMC capsules, 3-CMC kristal en 3-CMC poeder

3-CMC capsules

3-CMC poeder verwerkt en afgewogen in capsules.

3-CMC kristal

Grote 3-CMC brokken die bij productie van de stof bovenaan komen te liggen. Vaak koopt men kristal om er vervolgens zelf poeder van te maken.

3-CMC poeder

3-CMC poeder is een fijn gedrukt 3-CMC kristal.

3CMC gebruik

Meestal wordt 3-CMC geslikt door de stof in een capsule of vloeitje te doen. De effecten van 3-CMC komen sneller als je het opsnuift, maar duren tegelijkertijd ook korter. Het opsnuiven kan wel heel pijnlijk zijn en kan zelfs blijvende schade aan de neus brengen.

Research chemicals zijn niet gevaarlijk als er op verantwoordelijke wijze mee wordt omgegaan. De research chemicals van Sterrenstofkopen.nl worden geleverd met duidelijke instructies en bijsluiters.

Hoe lang werkt 3-CMC?

3-CMC slikken

 • Werkingstijd totaal: 4 – 6 uur
 • Beginnende effecten: na 10 tot 60 minuten
 • Piek effecten: 2 – 3 uur
 • Na-effecten: 3 – 6 uur

3-CMC snuiven

 • Werkingstijd totaal: 2 – 3 uur
 • Beginnende effecten: na 1 – 10 minuten
 • Piek effecten: 1 – 2 uur
 • Na-effecten: 1 uur

Welke effecten geeft 3-CMC?

Mensen die de research chemical 33-CMC gebruiken, ervaren effecten die vergelijkbaar zijn van gecombineerde effecten van XTC, MDMA en cocaïne. Mensen krijgen energie, hebben zelfvertrouwen en voelen zich alsof ze de wereld aankunnen. Dit effect is het grootst als je 3-CMC voor het eerst gebruikt. Maar het effect hangt ook af van:

 • De genomen hoeveelheid
 • Iemands grootte, gewicht en gezondheid
 • Of de persoon eraan gewend is
 • Of andere drugs rond dezelfde tijd worden ingenomen
 • De sterkte van de drug.

3-CMC dosering

1,5 mg 3-CMC per kilogram lichaamsgewicht is het meest optimaal. Voor een proefpersoon van 100 kilo komt de optimale dosis op ongeveer 150 milligram.

Welke effecten?

Welke effecten geeft 3-CMC? Het verschilt per persoon, maar over het algemeen krijgen mensen energieke, euforische en empathische gevoelens. Mensen willen praten, voelen zich sociaal verbonden en angst speelt geen rol meer. Soms krijgen mensen zin in sex en is muziek luisteren fantastisch voor ze.

3CMC bijwerkingen

Naast de heerlijke gevoelens, kunnen gebruikers ook negatieve effecten van 3-CMC ervaren. Angst, prikkelbaarheid, agressie en hallucinaties kunnen opspelen. Soms krijgen mensen last van paniekaanvallen die lang duren.

Ook kan de bloeddruk en hartslag verhoogd zijn. En ledematen kunnen verkleuren naar paars en/of groen. Door het slikken of snuiven van 3-CMC gaat het hart namelijk een stuk sneller kloppen. Mocht het helemaal misgaan, is het ook een stuk lastiger om hen te reanimeren.

Daarnaast werkt 3-CMC verslavend. Wie eenmaal 3-CMC heeft gebruikt om een leuke avond te hebben, kan het idee krijgen dat avonden alleen maar leuk zijn met 3-CMC. Dit is goed om te weten als je vatbaar bent voor verslavingen.

3CMC kopen

3MMC is niet meer te koop, maar waar kun je het alternatief 3-CMC dan kopen? Bij ons kun je gemakkelijk 3CMC kopen. Er zijn diverse webshops, winkels, smartshops waarbij je 3-CMC kunt bestellen. Sterrenstofkopen.nl is een jong en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van Research Chemicals. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel en er wordt alleen gewerkt met lab geteste producten.

Zuiver en veilig

Sterrenstofkopen.nl werkt alleen met zorgvuldig labgeteste producten en bezit hier alle benodigde certificaten voor. Daardoor koop je hier gegarandeerd alleen 100% zuivere 3-CMC.

Betrouwbaar, snel geleverd en voor een eerlijke prijs

Sterrenstofkopen.nl biedt een snelle levering voor een lage prijs. Wanneer de betaling voor 16:00 is ontvangen, wordt het product dezelfde dag verzonden. 3-CMC van Sterrenstofkopen.nl wordt altijd discreet verzonden. De 3-CMC webshop is tien uur per dag beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

 • https://researchchempro.nl/2019/12/3-MMC-wat-is-3-MMC-hetzelfde-als-4-MMC/
 • https://www.changingperspective.info/3-mmc/3-mmc-veelgestelde-vragen-f-a-q/
 • https://www.3-MMC-shop.nl/wat-is-3-mmc/
 • https://researchchempro.nl/2020/01/de-werking-van-3-MMC-of-3-mmc/
 • https://www.4fmp.net/3-mmc/
 • https://en.wikipedia.org/wiki/3-Methylmethcathinone

3MMC kopen? Dat kan helaas niet meer! Koop daarom het alternatief: 3CMC! Gebruik  kortingscode: gasgeven voor maximale korting. Inclusief gesealde bag, veilige verzending en track & trace code!

Scroll naar boven
NIEUWE KORTINGSACTIE

15% korting
20% extra bovenop jouw bestelling op 2mmc en 3cmc!

Code -> GASGEVEN
SHOP NU!
close-link