Content voor Ingelogde Gebruikers

2MMC kopen? Bij sterrenstofkopen.nl uiteraard te koop!

Bij Sterrenstofkopen.nl kun je verschillende varianten 2MMC kopen.

2MMC is een aftakking van het bekende 3MMC. Waar 3CMC minder lijkt op de structuur van 3MMC, is dat bij 2MMC niet het geval. Het ziet er bijna exact hetzelfde uit als 3MMC.

De stimulerende werking van 2MMC is sterker dan 3CMC. We kunnen de conclusie trekken dat 2MMC een beter alternatief is dan 3CMC. Om deze reden hebben wij het opgenomen in ons assortiment. De 2MMC is verkrijgbaar in capsule, poeder- en kristalvorm.

De 2MMC heeft dezelfde structuur als 3MMC. Een doffige, kristalachtige structuur die gemakkelijk te veranderen is naar een poedervorm. Simpelweg door een beetje druk te zetten op de kristallen, wordt het een poederachtige substantie.

Op deze pagina worden al jouw vragen rondom 2MMC beantwoord. Voor vragen zijn wij te bereieken via WhatsApp, Facebook Chat of E-mail.

2MMC beter dan 3MMC?

3CMC werd meteen als beste alternatief op 3MMC verkocht, maar wij van Sterrenstof zijn van mening dat 2MMC een beter alternatief op 3MMC is. 2MMC heeft een sterkere stimulerende werking dan 3CMC en heeft een textuur die meer op 3MMC lijkt. Uiteindelijk is het niet voor niets een aftakking van 3MMC dus helemaal hetzelfde zal het nooit zijn. Het is wel zo dat het heel erg dicht in de buurt ligt.

Goedkoop 2MMC Kopen
Onze bestsellers

2MMC kopen? Dat kan bij sterrenstofkopen! Koop daarom het! Gebruik de openingsactie van Sterrenstofkopen.nl. Alleen nu 10 gram voor 50 euro inclusief vacuüm gesealde bag, veilige verzending en Track & Trace.

2MMC als research chemical

2MMC heet voluit 2-methylmethcathinone en behoort tot de groep cathinones. Deze naam komt van de alkaloïde cathinon. Dit is het werkzame bestanddeel van de khat-plant. Deze plant levert de natuurlijke drug khat – of qat – die qua moleculaire structuur op speed lijkt.

Hoewel khat al eeuwenlang wordt gebruikt, is er bij de synthetische vorm (2MMC) nog weinig bekend over de effecten op de lange termijn.

2MMC wetgeving

2MMC staat niet op de Opiumlijst en valt daarom onder de Warenwet. Dit betekent dat het niet voor menselijke consumptie verkocht mag worden, maar wel voor onderzoeksdoeleinden. De wettelijke status van de stof heeft echter niets te maken met de risico’s van een middel. 2MMC blijft een research chemical waar weinig over bekend is.

Vormen van 2MMC

Als je 2MMC wil kopen, kan je kiezen uit drie vormen: 2MMC capsules, 2MMC kristal en 2MMC poeder. Wij hebben deze hier beschikbaar.

2MMC capsules

2MMC poeder verwerkt en afgewogen in capsules.

2MMC kristal

Grote 2MMC brokken die bij productie van de stof bovenaan komen te liggen. Vaak koopt men kristal om er vervolgens zelf poeder van te maken.

2MMC poeder

2MMC poeder is een fijn gedrukt 2MMC kristal.

2MMC gebruik

Meestal wordt 2MMC geslikt door de stof in een capsule of vloeitje te doen. De effecten van 2MMC komen sneller als je het opsnuift, maar duren tegelijkertijd ook korter. Het opsnuiven kan wel heel pijnlijk zijn en kan zelfs blijvende schade aan de neus brengen.

Research chemicals zijn niet gevaarlijk als er op verantwoordelijke wijze mee wordt omgegaan. De research chemicals van Sterrenstofkopen.nl worden geleverd met duidelijke instructies en bijsluiters.

Hoe lang werkt 2MMC?

2MMC slikken

 • Werkingstijd totaal: 4 – 6 uur
 • Beginnende effecten: na 10 tot 60 minuten
 • Piek effecten: 2 – 3 uur
 • Na-effecten: 3 – 6 uur

2MMC snuiven

 • Werkingstijd totaal: 2 – 3 uur
 • Beginnende effecten: na 1 – 10 minuten
 • Piek effecten: 1 – 2 uur
 • Na-effecten: 1 uur

Welke effecten geeft 2MMC?

Mensen die de research chemical 2MMC gebruiken, ervaren effecten die vergelijkbaar zijn van gecombineerde effecten van XTC, MDMA en cocaïne. Mensen krijgen energie, hebben zelfvertrouwen en voelen zich alsof ze de wereld aankunnen. Dit effect is het grootst als je 3MMC voor het eerst gebruikt. Maar het effect hangt ook af van:

 • De genomen hoeveelheid
 • Iemands grootte, gewicht en gezondheid
 • Of de persoon eraan gewend is
 • Of andere drugs rond dezelfde tijd worden ingenomen
 • De sterkte van de drug.

2MMC dosering

1,5 mg 2MMC per kilogram lichaamsgewicht is het meest optimaal. Voor een proefpersoon van 100 kilo komt de optimale dosis op ongeveer 150 milligram.

Welke effecten?

Welke effecten geeft 2MMC? Het verschilt per persoon, maar over het algemeen krijgen mensen energieke, euforische en empathische gevoelens. Mensen willen praten, voelen zich sociaal verbonden en angst speelt geen rol meer. Soms krijgen mensen zin in sex en is muziek luisteren fantastisch voor ze.

2MMC bijwerkingen

Naast de heerlijke gevoelens, kunnen gebruikers ook negatieve effecten van 2MMC ervaren. Angst, prikkelbaarheid, agressie en hallucinaties kunnen opspelen. Soms krijgen mensen last van paniekaanvallen die lang duren.

Ook kan de bloeddruk en hartslag verhoogd zijn. En ledematen kunnen verkleuren naar paars en/of groen. Door het slikken of snuiven van 2MMC gaat het hart namelijk een stuk sneller kloppen. Mocht het helemaal misgaan, is het ook een stuk lastiger om hen te reanimeren.

Daarnaast werkt 2MMC verslavend. Wie eenmaal 2MMC heeft gebruikt om een leuke avond te hebben, kan het idee krijgen dat avonden alleen maar leuk zijn met 2MMC. Dit is goed om te weten als je vatbaar bent voor verslavingen.

2MMC kopen

Waar kun je 2MMC kopen? Er zijn diverse webshops, winkels, smartshops waarbij je 2MMC kunt bestellen. Sterrenstofkopen.nl is een jong en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van Research Chemicals. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel en er wordt alleen gewerkt met lab geteste producten.

Zuiver en veilig

Sterrenstofkopen.nl werkt alleen met zorgvuldig labgeteste producten en bezit hier alle benodigde certificaten voor. Daardoor koop je hier gegarandeerd alleen 100% zuivere 2MMC.

Betrouwbaar, snel geleverd en voor een eerlijke prijs

Sterrenstofkopen.nl biedt een snelle levering voor een lage prijs. Wanneer de betaling voor 16:00 is ontvangen, wordt het product dezelfde dag verzonden. 2MMC van Sterrenstofkopen.nl wordt altijd discreet verzonden. De 2MMC webshop is tien uur per dag beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

Scroll naar boven
VERBOD 3CMC & SNOW

20% korting
20% extra bovenop jouw bestelling op 3cmc & snow!

Code -> GASGEVEN
SHOP NU!
close-link